Alle innlegg av Knut Taugbøl

Gjesdalsprinten – rulleskirenn

Søndag 17. september kl 1100 går starten for Gjesdalsprinten. Dette er et sprintrenn på rulleski i fristil. Rennet går i Sandnes Arena. Klasseinndeling og gjennomføring er ikke som på vanlige sprintrenn. Her blander vi gutter og jenter og vi har utvidet alderssammensetning. I tilleg setter vi opp heatene på en slik måte at de som er på samme nivå går mot hverandre. Da oppnår vi å få tette dueller og spennende oppgjør mellom løpere som ikke nødvendigvis møtes til vanlig i renn da de går i ulike klasser. Vi har tidligere gjenomført tilsvarende på treningsrenn og ser at det fungerer.

Vi starter dagen med prolog for alle løpere som går i klassene 11 år og eldre. Videre blir det fellesstart for de yngste (10 år og yngre). De yngste går ikke prolog. De får gå to heat med klassevis fellesstart.

Deretter setter vi opp heat i klassene 11 år og eldre basert på prologresultater med de beste i heat 1 osv. Resultatene gir grunnlag for heatoppsette videre i neste runde. Beste løper i et heat rykker opp et heat mens dårligste løper faller ned et heat. Når tre runder er gjennomført står vi igjen med en vinner. Vi kårer en vinner blandt guttene og ei blandt jentene. Utover dette er det lik premie til alle.

Vi ønsker alle velkomne på sprintløp. Påmelding gjøres via MinIdrett innen 14. september.

Gjesdal Trailrun 22. oktober

Gjesdal il arrangerer i år for andre gang Gjesdal Trailrun. Dette er et mosjonsløp/terrengløp med utgangspunkt fra Gjesdal il sitt klubbhus og friidrettsanlegg. Løypa går opp på Kodlifjellet og Håfjellet. Det er to alternativ på 6 km og 10 km. I tillegg er det et barneløp på 1 km for de minste. Det er klasser både med og uten tidtaking. Vi håper så mange som mulig vil delta på dette løpet i flott Ålgårdsterreng enten man tar det som en tur eller som en konkurranse. Du må gjerne utfordre en venn og bli med.

For påmelding følg denne linken: PÅMELDING. Online påmelding er nå stengt. Det er fortsatt mulig å melde seg på før start om du møter før kl 1045.
For mer informasjon se i dette vedlegget: Gjesdal-Trailrun-2017
Løypekart
Resultater 2016

AVLYST Nyttårsrennet flyttes til Ådneram-Startliste klar

Regnet har tatt snøen i natt. Vi må derfor dessverre avlyse.

Nyttårsrennet som vi planla å arrangere på Tjørhom må flyttes til Ådneram Fjellgrend pga lite snø på Tjørhom. Løpet vil gå som planlagt kl 1200 på Nyttårsaften. Start og mål vil være ved innerste parkering på Ådneram fjellgrend og løypene vil gå på Lyseveien. Klassene opp til 14 år vil ha løyper på veien i retning ned mot Sirekrok hvor de snur et stykke ned i bakken, avhengig av løypelengde. For klassene 15 år og eldre vil løypa gå i retning Lysebotn.

Vi håper å få til gode sportslige forhold. Værmeldingen er ikke den beste, derfor vil vi ha 15 sek startintervall i alle klasser slik at arrangementet blir raskt og effektivt gjennomført.
Startliste Nyttårsrennet 2016

Klubbklær

Skigruppa har gjort avtale med Trimtex om nye klubbklær. Overtrekksdress har samme design som friidrettsgruppa sine, men i foret utgave. I tillegg er det mulig å bestille renndress, vest, lue, genser og dunjakke. Det blir mulighet for prøving av klær på klubbhuset torsdag 20. oktober, tirsdag 25. oktober kl 1700-2000, og på lørdag under klubbsamlinga. Bestilling gjøres på Trimtex sin nettbutikk. Absolutt siste frist for bestiling er 30. oktober.
Følg denne prosedyren for bestilling:

Gå inn her: www.trimtex.no
Registrer deg som ny kunde hos Trimtex (evt Logg Inn om man er registrert som kunde hos Trimtex).
Legg inn aktiviseringskode: gjesdalil852 under fanen «Min Trimtex» for å få frem Gjesdal IL sine produkter med priser (hvis man kommer «ut» av Gjesdal sin butikk, trykk på klubbnavnet oppe til høyre).
Legg ønskede varer i handlekurven, betal med kort og bekreft ordre.
Legg merke til at bestillingsfrist er 30. oktober (med levering uke 50).

Gjesdal Trailrun 23. oktober

20160815_191307
Gjesdal Trailrun er et nytt terrengløp/mosjonsløp med utgangspunkt fra klubbhuset til Gjesdal il. Mer informasjon om løpet finner du her: gjesdal-trailrun
Påmelding på nett er nå stengt men du kan melde deg på søndag før løpet kl 1030-1130. Vi vil også ha en stand på Magneten Sport lørdag 1200-1500. Her kan du hente startnr om du er påmeldt eller melde deg på om du ikke har fått gjort dette.
Video fra løypa (Problem med å åpne den på mobil? Endre instilling til datamaskinvisning ved å trykke på de tre vertikale prikkene oppe til høyre og velg Skrivebord)
magneten-sport