Kategoriarkiv: Gjesdal Idrettslag

Vinterløpsserie

Et utvidet samarbeid mellom Gjesdal IL, Spirit Friidrettsklubb og Sandnes IL er inngått, for å etablere en serie med korte mosjonsløp kommende vinter. Hensikten er å skape aktivitet i en tid da det er begrenset løpstilbud. Samarbeidsklubbene legger opp til løyper på 5 kilometer i relativt raske traseer. Det første løpet går av stabelen 16. desember, og det siste av i alt 6 løp blir 23. februar. Løpene vil bli arrangert i henhold til gjeldende smittevernregler.

Dato for de planlagte løpene:

  • 16. desember, 5 km Årsvoll, arrangør: Sandnes IL
  • 5. januar, 5 km Ålgård, arrangør: Gjesdal IL – AVLYST!!
  • 20. januar, 5 km Årsvoll, arrangør: Sandnes IL
  • 27. januar 5 km Forus, arrangør: Spirit
  • 9. februar 5 km Ålgård, arrangør: Gjesdal IL
  • 23. februar 5 km Forus, arrangør: Spirit


Løypen på Sandnes vil gå på sykkelstien langs Årsvollsveien, der man løper 2,5 km til vendemål før man tar tilbake til der man startet. Løypen på Ålgård er også med vendemål, og vil starte ved Amfi Ålgård, der man løper sykkelsti langs Figgjoelven ned til Malthus, og deretter retur tilbake til startpunktet. Løypen på Forus vil være den samme som ble brukt i april under Perseløpet, en flat rundløype på 2,5 km som skal løpes to ganger.

Frode Vold, Gjesdal IL friidrett / 920 87 192

Einar Søndeland, Spirit Friidrettsklubb / 924 03 587

Geir Eikeskog, Sandnes Il friidrett / 906 67 393

Medlemskontingent 2021

Medlemskontingenten for 2021 er nå sendt ut. Vi har fått nytt faktureringssystem fra Norges Idrettsforbund, og vi ber derfor alle medlemmer om å lese nøye igjennom tilsendt faktura for å se at det er korrekt kontingent som er fakturert. Dersom noe er feil, vennligst ta kontakt slik at vi kan få korrigert dette.

Kontingenter for 2021:

Aktiv familie: 1250,-
Aktiv 0-6 år: 300,-
Aktiv 7-12 år: 500,-
Aktiv 13 år+: 750,-
Passive: 200,-

NYTTÅRSRENNET

PÅMELDING

Torsdag 31.desember arrangeres Nyttårsrennet på Sirdal skiarena (Tjørhom) Rennet går i fristil. FHI har satt begrensinger på hvordan arrangement skal gjennomføres som gjelder ut året. Rennet blir arrangert i 1 kohort maks 200 stk.

Alle foreldre og støtteapparat som må inn på det avgrenset område start/mål, må registre seg via linken: https://www.gjesdal-il.com/deltaker/produktkategori/nyttarsrennet-2020/ NB begrenset antall plasser rundt start/mål til foreldre og støtteapparat, maks 50 stk. Reglene er slik at deltakere og foreldre/trenere/støtteapparat går inn under samme Kohort. Så anbefalingen er at færrest mulig bortsett fra deltakere får oppholde seg på det avgrensede området rundt start/mål(se påmeldingskjema for støtteapparat) Påmelding frem til tirsdag 29.desember klokka 23:59. Ingen etteranmelding.

Bestilling av klubbklær

Vår teamshop er nå klar, og vi håper mange kommer til å benytte seg av dette tilbudet.

Nettbutikken stenger 27.09.2020 med forventet levering i uke 46.

Her er litt informasjon om fremgangsmåte, som vi håper at dere videreformidler til deres familiemedlemmer og andre som kan være interessert:

Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: trimtex.no/no/teamshop/gjesdalil 

Eller logg inn med aktiveringskode/teamkode: gjesdalil

Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

43 deltakere i tredje strava karusell løp

Fellesferie og et forferdelig regnvær skremte nok noen av de trofaste deltakerne i Strava segment karusellen.

Disse deltok denne søndagen:

Adne Espeland
Aina Idland
Alice Moen
Anders Nilsen
Anders Tornensis
Andrea Barfod
Arild Grande
Arnhild Ravndal
Asle Idland
Astrid Bjørsvik
Bror Erling Heegaard
Dag Erik Fjeldheim
Dag Børre Norland
Egil Ravndal
Einar Heegaard
Eli Wiig
Eline Wiig
Elvira Maudal-Sævland
Evy-Ann Øye
Gitte Kudahl
Helge Ravndal
Hildur Heegaard
Inge Stian Helland
Iselin Kalsaas Lunde
Kine Solli
Kristian Bjørsvik
Lars Ernst Ravndal
Marianne Bergset Tjetland
Mathias Wetteland
Milla Maudal-Wigestrand
Monika Kalvik Grande
Morten Karlsen
Pål Børge Levang
Ragnhild Gislefoss Tveit
Sander Tveit
Sindre Karlsen
Solveig Ravndal
Stine Steinskog Bø
Sven Magnus Øye
Terje Tjetland
Thomas Tveit
Tor Helge Olsen 🇳🇴☕️
Torben Nilsen

Tredje Strava segment KARUSELLEN

Gjesdal Idrettslag vil ta et slag for at vi skal bli bedre sammen – hver for oss. Vi vil derfor forsøke å gjennomføre en høyst uhøytidelig Strava Segment Karusell i løpet av sommeren.

Tredje “løp” går søndag 5. juli og benytter Strava Segmentet “Amfi Ålgård til Figgjo Segment Challenge“. Runden med start ved parkeringen til Amfi Ålgård / Mega Ålgård. Følg sykkelstien langs Figgjo-elva i 3 km forbi nye Figgjo Skole. Ta til venstre ca 150 meter opp Åslandsbakken (OBS: Pass på trafikkert bilvei). Ta til venstre opp til Figgjo Togstasjon. Løp 400 meter langs jernbanelinjen og noen få meter ned bakken før løypa går inn på en grussti. Følg denne stien til Figgjo-broa (ved avkjørsel til Goman). Kryss broen og løp på motsatt side av Figgjoelva til Kongeparken broa. Kryss broen og løp på “rette” side av Figgjoelva tilbake til start.

OBS! Det er lov å gå og løpe, men du MÅ registrere turen som løpetur i Strava, eller ved skjemaet nederst på denne siden for at det skal telle som fullført.

Turen må gjennomføres i mellom 9:00 og 20:00 den 5. juli.

Det koster ingen ting å delta, men vi oppfordrer til å gi en liten støtte til Gjesdal Idrettslag via VIPPS til #103977.

Vi kommer til å ha loddtrekning blant alle som deltar med gavepremier. Så jo flere løp i karusellen du deltar på, jo større sjans har du på å vinne.

Hvordan bruke STRAVA?

Dersom du ikke kjenner til Strava fra før, er det en treningsapp du installerer f.eks på din smarttelefon (iPhone eller Android). Det er noen som også har dette innebygget på sine pulsklokker.

Appen er gratis, men har flere funksjoner om du tegner abonnement. Du trenger IKKE tegne abonnement for å delta i STRAVA segment karusellen som er i regi av Gjesdal IL.

Du må opprette en bruker, enten via e-postadresse, Facebook kontoen din, Google kontoen eller Apple kontoen.

Når du har logget deg inn, anbefaler vi å legge deg inn i klubben Gjesdal IL

Ta gjerne en treningstur eller to før 5. juli slik at du kan få prøve deg litt frem med appen, og kanskje oppdage andre morsomme segment i nærområdet.

Når du er klar til å starte på en treningstur eller gåtur, så starter du opp appen på din valgte enhet. Trykk på knappen i midten nede som heter “Record”, velg aktivetstype run (ikke Walk) og når du er klar til å begynne trykker du på “Start”. Så kan du starte treningen.

Du kommer underveis til å passere mange ulike segmenter i appen. Du trenger ikke tenke på dette, for det passer appen på helt av seg selv.

Skjema for manuell registrering av deltakelse:

Dersom du ikke har Strava appen, eller ønsker å registrere deltakelse manuelt av andre årsaker, kan du fylle ut dette skjema. Kun resultater meldt inn søndag 5. juli før 20:00 blir tellende.