Registrering barneidretten 2021/2022

Gjelder både barneidretten for 4-6 år klokken 17:00 og 1. klasse klokken 18:00 på tirsdager.

Barneidretten i Gjesdal Idrettslag har vært et populært tilbud for barn i 4-6 års alderen siden 1980-tallet. De siste årene har den vært så populær at vi har vært nødt til å ta i bruk venteliste da vi ikke har hatt kapasitet til å ta imot alle barn som ønsker å trene sammen med oss.

For sesongen 2021/2022 må vi derfor be nye OG tidligere deltakere på barneidretten om å melde seg som interessert ved å bruke dette skjema.

  • Barn som var med i barneidretten 2020/2021 sesongen vil prioriteres dersom registrering foretas før 10. juni 2021. Registreringer etter denne dato vil behandles på lik linje som søknader for nye barn.
  • Søsken vil ikke prioriteres over andre barn, men vi vil forsøke å gi begge søsken plass (unngå å splitte at et barn for plass mens bror/søster ikke får plass)
  • Å fylle ut dette skjema er ikke det samme som å melde seg inn som medlem i Gjesdal IL. De som får plass på barneidretten vil automatisk bli meldt inn som medlem dersom de ikke er medlem fra tidligere.
[contact-form-7 404 "Ikke funnet"]

Idrettsglede i breddeidrett og toppidrett. Det naturlige førstevalg innen idrettene volleyball, ski og friidrett for innbyggerne i Gjesdal kommune.