Bli med på digital kronerulling

S T Ø T T E

Vi ønsker å oppmuntre alle våre medlemmer til å ta i bruk 𝙎𝙩ø𝙩𝙩𝙚- en digital kronerullingstjeneste. Appen er utviklet i samarbeid med Norges Idrettsforbund.

Vi i Gjesdal IL jobber hele tiden for å effektivisere, være bærekraftig og drive profesjonelt, uten at det går utover tilbudet på våre aktiviteter. Dette koster og vi jobber hele tiden med å finne gode løsninger på inntekter. Vi jobber aktivt for å holde medlemsavgiften lav og for å ha flere sosiale sammenkomster/treningssamlinger uten ekstra betaling – slik at vi kan være en klubb for alle!

𝗟𝗮𝘀𝘁 𝗻𝗲𝗱 𝗮𝗽𝗽𝗲𝗻 𝗵𝗲𝗿: https://stotte.no/spre-budskapet

Appen gjør det mulig for alle som har Vipps å gi et lite kronebeløp som går til klubben hver gang du bruker penger fra en valgt konto. I hvilken som helst butikk, helt automatisk! Det betyr at klubben får litt penger fra veldig mange – jevnt og trutt. Og det beste av alt – du merker det så vidt. Men for oss betyr det all verden for å kunne gi deg og alle våre medlemmer det aller beste tilbudet.

Vi setter stor pris på alle våre medlemmer og er så takknemlige for den støtten vi mottar. Nå håper vi du griper muligheten til å gi din støtte digitalt gjennom den nyutviklede appen 𝙎𝙩ø𝙩𝙩𝙚.

Du finner klubben vår (Gjesdal idrettslag) enkelt i appen, og vi har opprettet ulike formål du kan velge å støtte. Du bestemmer hvor mange kroner – f.eks. 2, 5 eller 10 – som du vil gi hver gang du betaler noe. Ja, du kan endre beløp eller sette på pause når som helst.

Vi har registrert klubben og opprettet følgende formål:

– Friidrett – generell støtte

– Langrenn/rulleski – generell støtte

– Volleyball – generell støtte

– Turgruppen – generell støtte

Vi håper at du ønsker å legge til Gjesdal IL i appen 𝙎𝙩ø𝙩𝙩𝙚 – og ikke minst: fortell alle du kjenner om 𝙎𝙩ø𝙩𝙩𝙚!

På forhånd TUSEN TAKK for hjelpen! Det betyr enormt mye for både klubbens fremtid og alle barn og unge vi til daglig aktiviserer.

Spørsmål?? Ikke vær redd for å ta kontakt 🌸