Vilkår for påmelding

Betingelser ved Online Påmelding 
Gjesdal Idrettslag er klar over de bekymringer, noen har i forbindelse med online-betaling. I det følgende beskrives de tiltak, vi har truffet for å gjøre din online-påmelding -og betaling til en positiv opplevelse som er risikofri. 

Er det sikkert å bruke VIPPS? 
Med de tiltak, vi har gjort for å beskytte dine betalingsopplysninger, er betaling med VIPPS optimalt sikret. Vi garanterer deg en sikker og problemfri betaling via vår ordning – hver gang! 

For det første gjemmes ikke dine betalingskortopplysninger hos oss. Når du oppgir ditt betalingskortnummer, krypteres alle de inntastede data straks (ved hjelp av SSL-teknologi), hvilket gjør det helt umulig for uautoriserte å lese opplysninger. Betalingen gjennomføres via VIPPS appen og banken din.

Hva brukes dine personlige opplysninger til? 
Gjesdal Idrettslag innhenter kun opplysninger for å ekspedere din påmelding til arrangementet, samt for å opprettholde et normalt forhold mellom deltaker og arrangør. Opplysningene vil aldri bli brakt videre eller solgt til tredjepart uten deltakers samtykke. 

Betaling, priser og administrasjonsgebyr: 
Betalingen for din deltakelse i det arrangement du er påmeldt vil bli trukket via VIPPS umiddelbart etter vi har mottatt din påmelding. Startkontingenten er momsfri.
Det er for tiden ingen gebyr for deg som utøver/foresatt ved å bruke denne løsningen.

Spørsmål? 
Har du spørsmål om arrangementet du vil delta i, da kan du kontakte arrangøren direkte. Du finner kontaktmuligheter her.

Idrettsglede i breddeidrett og toppidrett. Det naturlige førstevalg innen idrettene volleyball, ski og friidrett for innbyggerne i Gjesdal kommune.