NM U17 dag 1

Det offisielle programmet startet med åpningsseremoni i Ålgårdhallen klokka 09.00. Knirkefri innmarsj ble etterfulgt av velvalgte ord fra turneringsleder Leif Lauvås, Oddbjørn Kvammen i NVBFs Forbundsstyre og ordfører i Gjesdal kommune Frode Fjeldsbø. Veldig kjekt var det også at Torvastads Svein Ove Utvik ble tildelt NVBFs hedersmerke i sølv for sin enestående innsats for volleyballen lokalt og regionalt. Nasjonalsangen ble sunget med hjelp av gode forsangere fra minigruppen til Gjesdal IL. Og til slutt servet ordføreren NM U17 i gang.

Totalt ble åtte runder med kamper spilt på to baner i Gjesdalhallen og seks baner i Ålgårdhallen. Alle kamper har stort sett gått uten særlige forsinkelser, og ingen protester er lagt inn, verken fra vinnende eller tapende lag. Og når en tenker etter så er alle deltakere vinnere i et slikt mesterskap! Været har vært utmerket. Humøret likeså.

Tusen takk for i dag til gjestende lag, sponsorer, gode dugnadsfolk og publikum. Vi gleder oss til fortsettelsen i morgen!

Og tusen hjertelig takk til Einar Juliebø, Tomm Hansen og Barbara Bakke Bø som har delt flotte bilder fra første dag av NM U17.

Bildene til Tomm Hansen finner du på volleyvekst.net, HER

Bildene til Einar Juliebø:

Bildene til Barbara Bakke Bø:

Vi gleder oss til lørdag og enda mer moro!

Idrettsglede i breddeidrett og toppidrett. Det naturlige førstevalg innen idrettene volleyball, ski og friidrett for innbyggerne i Gjesdal kommune.