NM U17 DAG 2

KFUM Stavanger er klare for finale. Foto: Einar Juliebø.

For en lørdag! Dag to av NM U17 på Ålgård har inneholdt det aller meste. Vi har sett lykkelige vinnere, sure tap, vi har hatt protest, omkamp, og dermed litt forsinkelser. Vi har sett intense nabooppgjør, fått flere overraskelser, og på slutten av dagen fikk vi også se fire spennende semifinaler.

I jenteklassen kunne KFUM Stavanger juble for seier over KSK i en tett semifinale. Og da Tønsberg VBK tok seg til finalen ved å slå Strand-Ulv, gikk stemningen nesten i taket. I gutteklassen vant et solid KSK-lag sin semifinale over Oslo Volley. I andre kamp møttes Koll og Blindheim. Dette ble et intenst oppgjør som bølget frem og tilbake, men da settene skulle avgjøres, var det Koll som var sterkest.

Vi gleder oss til en ny flott dag i hallene på søndag. Det gjenstår mange spennende kamper, med jentefinalen kl. 13.00 og guttefinalen kl. 14.30 som de store høydepunktene.

BILDER FRA DAG 2

De dyktige fotografene Einar Juliebø, Ole Andreas Bø og Tomm Hansen har tatt mange herlige blinkskudd fra lørdagens kamper. Tusen hjertelig takk for at vi får lov til å dele dem.

Fotograf Einar Juliebø:


Fotograf Ole Andreas Bø:


Fotograf Tomm Hansen:

Idrettsglede i breddeidrett og toppidrett. Det naturlige førstevalg innen idrettene volleyball, ski og friidrett for innbyggerne i Gjesdal kommune.