Gave fra Sparebankstiftelsen ble åpnet på 17. mai

For snart et år siden, ble Gjesdal Idrettslag tildelt en gave fra Sparebankstiftelsen SR-Bank på kr 105.000. Friidrettsgruppa fikk 75.000 og volleyballgruppa fikk 30.000. Pengene skulle brukes til å kjøpe inn idrettsutstyr. I mangel på klubbhus og sted å sette gaven, har idrettslaget ventet lengst mulig med å benytte gaven til innkjøp. Nå har derimot friidrettsgruppa kjøpt det første friidrettsutstyret som behøves på Sentralidrettsanlegget, og volleyballen har kjøpt treningsutstyr som de skal benytte i det nye klubbhuset.

Gjesdal Idrettslag vil rette en stor takk til Sparebankstiftelsen for de flotte gavene.

Alle barn i Gjesdal fikk på selveste 17. mai ta del i den flotte gaven. På gressmatta på den nye friidrettsstadionen ble det en god markering av 200 årsdagen til Norges Grunnlov, og starten på en ny tidsepoke i Gjesdal Idrettslag.

Sparebankstiftelsen Volleyball
Sparebankstifelsen friidrett