Kategoriarkiv: Gjesdal Idrettslag

TEAM NOS

Gjesdal IL og Sandnes IL har i samarbeid laget et trenings- og konkurransetilbud til våre langrennsløpere i junioralder. Teamet består av 5 gutter og 5 jenter i alderen 16-20 år og trener for teamet er Renate Bergset Tjetland.

Team NOS har tre fellestreninger hver uke i tillegg til treningssamlinger i helgene.

Skisesongen 2022-2023 består Team NOS av:
– Kristina Kleppa
– Karina Andrea Strand
– Nora Byrkjedal Levang
– Julia Alice Scott
– Ana Delfi Strand
– Henrik Håland
– Marcelo Hetland Strand
– Andreas Tjeldflåt Kvalbein
– Sondre Lunåsmo
– Samuel Kleppa

Teamet er allerede godt i gang med forberedelsene inn mot skisesongen og reiser i slutten av oktober og i begynnelsen av november på sesongens siste barmarkssamling i Alicante. Etterpå er vi veldig klar for vinter!

ÅPNING AV ANLEGGET I SANDNES ARENA

Offisiel åpning blir søndag 2. oktober fra klokken  15.00-18.00. 

Åpningen er åpen for alle, og blir også annonsert i Aftenbladet og Sandnesposten.

Gjesdal IL skal sammen med Sandnes IL langrenn stille med prøving av rulleski, samt lage en ferdighetsløype til de som er større.

Det blir også arrangert et uhøytidelig bakkeløp uten tidtaking (joggesko),  3 gavekort som blir trukket tilfeldig blant de som blir med a 1 000,- på hver.

Bogafjell sykleklubb skal lage en liten sykkelløype samt at en kan prøve spinningsyklene deres. Figgjo og Sandnes stiller med et par lasergevær samt at en kan prøve å skyte med skarpt på blinkene.

Det blir servert gratis pølser, saft og kaffe.

Dette skal være en aktivitetsettermiddag for medlemmer og andre.

Blir du med? 

Minivolleyball for aldersgruppen 1. til 5. klasse

Tirsdager kl. 1730-1830 i Gjesdalhallen

Gjesdal IL ønsker barn og foreldre velkommen til minivolleyball for barn som går fra 1. til 5. klasse. Vi har treninger hver tirsdag fra kl. 1730 til 1830 i Gjesdalhallen.

Denne treningsgruppen er ny for året. Vi håper mange har lyst til å være med. Vi har med mange flinke og kjekke trenerer fra vårt ungdomslag, men er også avhengig av at noen av dere foreldre kan stille. Det vil vi informere om på treningene.

Hva er minivolleyball? Det er volleyball som er tilpasset de minste, mye lek og moro med volleyball. Se også her: Minivolleyball – Norges Volleyballforbund

Kontaktpersoner: Leif Lauvås, telefon 41601287, e-post leif.lauvas@icloud.com og Nils Øfstaas, telefon 97667213, e-post nilbof@gjesdalskolen.com