Kategoriarkiv: Gjesdal Idrettslag

Årsmøtet – Gjesdal IL

Til medlemmene i Gjesdal Idrettslag:

Styret innkaller herved til årsmøte i Gjesdal IL. 

Årsmøtet avholdes mandag 27. mars 2022 klokken 20:00. Møtet avholdes i Gjesdal IL sine klubblokaler..

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 13. mars, gjerne via kontaktskjema.

Budsjett for 2023 og innstilling fra valgkomiteen kommer i løpet av kort tid.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på denne siden.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Gjesdal Idrettslag i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Gjesdal Idrettslag. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se idrettslaget´s lov. Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan Kjell Fjeldheim kontaktes på telefon eller e-postadresse (se kontakt oss).


Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

Rulleskimølle for skøyting klar til bruk

Sandnes Sparebank Arena:

Sandes Sparebank Arena har nå satt kronen på verket ved anskaffelsen av en rulleskimølle for skøyting. Arenaen fremstår nå komplett med alle de fasiliteter som det er behov for. Et meget bra løypenett, skytebane med 31 blinker, arenahus med spinningssal, klubblokaler, garderober og sanitæranlegg, fullt utstyrt kjøkken og overnattingsdel med 44 sengeplasser.

Mølla er levert av det lokale selskapet Normill AS på Ålgård, under ledelse av tidligere skiskytter Markus Ims Skårland.

Fortsett å lese Rulleskimølle for skøyting klar til bruk