Friidrett: Sommerleir

Norges Friidrettsforbunds sommerleir for ungdom 14 til 17 år går av stabelen 21.-26. juni.

Lek, trening, konkurranser og vennskap står på programmet når det 21.-26. juni igjen er duket for ny sommerleir i regi av Norsk Friidrett. Sommerleir er for ungdom mellom 14 og 17 år (2001-1998) og er for mange sommerens store høydepunkt.

Ungdommer fra hele Norge samles hvert år i Sigdal, og mange reiser rett fra Veidekkelekene til leiren. På sommerleiren venter en uke med friidrett, sol, venner og moro. Det blir satt opp direktetransport fra VEIDEKKElekene og Oslo(via Drammen) til leiren, samt tilbake til Oslo og Gardermoen.

Det er fortsatt ledige plasser igjen på årets sommerleir. Er du, eller kjenner du noen friidrettsungdommer født mellom 1998-2001? Da er sommerleir åpenbart for deg. For mer informasjon og påmelding, klikk her.