Sprintrenn rulleski 15.6.

Gjesdal il innbyr igjen til uhøytidlig sprintrenn. Tidligere år har dette vært arrangert ved Ivar anlegget utenfor Ålgård. I år flytter vi dette til vårt nye klubbhus på Ålgård. Dette ligger i Gjesdal idrettspark.

Løpet arrangers som tidligere med kun to klasser, opp til og med 12 år og 13 år og eldre (aldersklasser som på Blink, dvs 12 år tilsvarer født i 2004). Valgfrie ski opp til 12 år. To-er hjul for 13 år og eldre. Det blir prolog etterfulgt av heat. Heat settes sammen med mest mulig jevne løpere. Opprykk og nedrykk avhengig av plassering i heat.
Ingen startkontingent og ingen premiering.
Påmelding via minidrett innen 13.6.: Link til påmelding

Fra E39 ta opp til venstre i siste rundkjøring gjennom Ålgård dersom du kommer nordfra, kommer du sørfra blir det da til høyre i første rundkjøring. Kjør opp til du ser idrettsparken på venstre side.
KART
Parkering ved løpebanen.

Det blir kiosksalg v/ klubbhuset!