Klubbklær

Skigruppa har gjort avtale med Trimtex om nye klubbklær. Overtrekksdress har samme design som friidrettsgruppa sine, men i foret utgave. I tillegg er det mulig å bestille renndress, vest, lue, genser og dunjakke. Det blir mulighet for prøving av klær på klubbhuset torsdag 20. oktober, tirsdag 25. oktober kl 1700-2000, og på lørdag under klubbsamlinga. Bestilling gjøres på Trimtex sin nettbutikk. Absolutt siste frist for bestiling er 30. oktober.
Følg denne prosedyren for bestilling:

Gå inn her: www.trimtex.no
Registrer deg som ny kunde hos Trimtex (evt Logg Inn om man er registrert som kunde hos Trimtex).
Legg inn aktiviseringskode: gjesdalil852 under fanen «Min Trimtex» for å få frem Gjesdal IL sine produkter med priser (hvis man kommer «ut» av Gjesdal sin butikk, trykk på klubbnavnet oppe til høyre).
Legg ønskede varer i handlekurven, betal med kort og bekreft ordre.
Legg merke til at bestillingsfrist er 30. oktober (med levering uke 50).