Sprintrenn rulleski 19. juni

Gjesdal il inviterer i år igjen til et treningsløp på rulleski ved klubbhuset vårt på Ålgård som trening til sprinten under Blinkfestivalen. Start 18.00.
Vi vil ha tre klasser. De yngste, 9 år og yngre, går fellestart. De som er 10 år og eldre går først en prolog med individuel start. Deretter setter vi opp heat hvor de som er på samme nivå går sammen. Dette for at alle skal få best mulig matching. Alle får gå 3-4 ganger i heat. Alle til og med 12 årsklassen kan gå med valgfrie hjul på rulleskiene. Fra 13 år og eldre skal man benytte gummi treningshjul. Vi anbefaler 2-er hjul for alle fra 15 år. 13-14 åringene må gjerne benytte 1-er hjul. Men bruk det du har, dette er ikke så viktig. Husk at vi følger aldersklasser som i Blink, som følger skiforbundets årshjul. Det betyr at vi er i ny sesong fra 1. mai (2017-2018). Er du født i 2006 skal du da gå i 12-årsklassen nå. Det er ingen startkontingent og ingen premiering.

Påmelding