17. mai på Ålgård Stadion

INVITASJON TIL FOLKETOG 17.MAI 2018

Oppstilling vil være kl.15.45 ved Gjesdal ungdomsskole, her organiserer Ålgård turnforening oppstillingen. Hvor laget deres skal stille vil være merket med lagets navn. Alle lag og foreninger er velkommen til å delta, finner dere ikke navnet på laget er det avsatt plass merket med “ANDRE” for de som ikke er tidligere registrert.

Toget går fra Gjesdal ungdomsskole, ned ved svømmehallen, forbi Solåsheimen opp Solåsveien. Går inn ved Solås skole og avsluttes på idrettsanlegget. Her blir det avspilling av kongesangen, tale for dagen og nasjonalsang. Leker og aktiviteter vil starte like etter, og avholdes samlet på friidrettsanlegget.

Om noen av dere ønsker å formidle info om deres lag/forening ved innkomsten til toget via speaker, må vi få tilsendt tekst på hva dere ønsker senest fredag 12.mai.

Kafeteria på klubhusene vil være åpne fra kl.15.00 til 18.00

Vedlagt finner dere kart for ruten til folketoget.

Med vennlig hilsen, Gjesdal kommune, Reimond Vølstad, Kulturmedarbeider