Nytt løp i Strava segment Karusellen

Gjesdal Idrettslag vil ta et slag for at vi skal bli bedre sammen – hver for oss. Vi vil derfor forsøke å gjennomføre en høyst uhøytidelig Strava Segment Karusell i løpet av sommeren.

Andre “løp” går søndag 7. juni og benytter Strava Segmentet “Mini Trailrun 4km“. Runden med start ved parkeringen til Gjesdal Idrettslag sitt klubbhus og friidrett stadion. Følg sykkelstien (ca 380 meter) opp til anleggsplassen der det bygges hus i Kodlidalen. Bruk gjerdeklyveren for å komme inn i terrenget. Ta til høyre retning Håfjell. Etter 500 meter tar løypa brått til venstre opp mot Kodlifjellet. Etter 400 meter med stigning er du på løypas høyeste punkt på Kodlifjellet. Turen går videre ned mot Håfjell. Etter nye 500 meter tar du til venstre ned igjennom skogen til Flassavatnet. Følg stiens langt vannet til den nye rasteplassen. Kryss broen over bekken, og ta til venstre opp stien. Denne stien følges ned til stadion igjen. Mål tilbake på parkeringsplassen.

Kort fortalt: Gjesdal Trailrun kortløypen, men IKKE rundt Fiskebekk.

OBS! Det er lov å gå og løpe, men du MÅ registrere turen som løpetur i Strava, eller ved skjemaet nederst på denne siden for at det skal telle som fullført.

Turen må gjennomføres i mellom 9:00 og 20:00 den 7. juni.

Det koster ingen ting å delta, men vi oppfordrer til å gi en liten støtte til Gjesdal Idrettslag via VIPPS til #103977.

Vi kommer til å ha loddtrekning blant alle som deltar med gavepremier. Så jo flere løp i karusellen du deltar på, jo større sjans har du på å vinne.

Hvordan bruke STRAVA?

Dersom du ikke kjenner til Strava fra før, er det en treningsapp du installerer f.eks på din smarttelefon (iPhone eller Android). Det er noen som også har dette innebygget på sine pulsklokker.

Appen er gratis, men har flere funksjoner om du tegner abonnement. Du trenger IKKE tegne abonnement for å delta i STRAVA segment karusellen som er i regi av Gjesdal IL.

Du må opprette en bruker, enten via e-postadresse, Facebook kontoen din, Google kontoen eller Apple kontoen.

Når du har logget deg inn, anbefaler vi å legge deg inn i klubben Gjesdal IL

Ta gjerne en treningstur eller to før 10. mai slik at du kan få prøve deg litt frem med appen, og kanskje oppdage andre morsomme segment i nærområdet.

Når du er klar til å starte på en treningstur eller gåtur, så starter du opp appen på din valgte enhet. Trykk på knappen i midten nede som heter “Record”, velg aktivetstype run (ikke Walk) og når du er klar til å begynne trykker du på “Start”. Så kan du starte treningen.

Du kommer underveis til å passere mange ulike segmenter i appen. Du trenger ikke tenke på dette, for det passer appen på helt av seg selv.

Skjema for manuell registrering av deltakelse:

Dersom du ikke har Strava appen, eller ønsker å registrere deltakelse manuelt av andre årsaker, kan du fylle ut dette skjema. Kun resultater meldt inn søndag 7. juni før 20:00 blir tellende.