Tredje Strava segment KARUSELLEN

Gjesdal Idrettslag vil ta et slag for at vi skal bli bedre sammen – hver for oss. Vi vil derfor forsøke å gjennomføre en høyst uhøytidelig Strava Segment Karusell i løpet av sommeren.

Tredje “løp” går søndag 5. juli og benytter Strava Segmentet “Amfi Ålgård til Figgjo Segment Challenge“. Runden med start ved parkeringen til Amfi Ålgård / Mega Ålgård. Følg sykkelstien langs Figgjo-elva i 3 km forbi nye Figgjo Skole. Ta til venstre ca 150 meter opp Åslandsbakken (OBS: Pass på trafikkert bilvei). Ta til venstre opp til Figgjo Togstasjon. Løp 400 meter langs jernbanelinjen og noen få meter ned bakken før løypa går inn på en grussti. Følg denne stien til Figgjo-broa (ved avkjørsel til Goman). Kryss broen og løp på motsatt side av Figgjoelva til Kongeparken broa. Kryss broen og løp på “rette” side av Figgjoelva tilbake til start.

OBS! Det er lov å gå og løpe, men du MÅ registrere turen som løpetur i Strava, eller ved skjemaet nederst på denne siden for at det skal telle som fullført.

Turen må gjennomføres i mellom 9:00 og 20:00 den 5. juli.

Det koster ingen ting å delta, men vi oppfordrer til å gi en liten støtte til Gjesdal Idrettslag via VIPPS til #103977.

Vi kommer til å ha loddtrekning blant alle som deltar med gavepremier. Så jo flere løp i karusellen du deltar på, jo større sjans har du på å vinne.

Hvordan bruke STRAVA?

Dersom du ikke kjenner til Strava fra før, er det en treningsapp du installerer f.eks på din smarttelefon (iPhone eller Android). Det er noen som også har dette innebygget på sine pulsklokker.

Appen er gratis, men har flere funksjoner om du tegner abonnement. Du trenger IKKE tegne abonnement for å delta i STRAVA segment karusellen som er i regi av Gjesdal IL.

Du må opprette en bruker, enten via e-postadresse, Facebook kontoen din, Google kontoen eller Apple kontoen.

Når du har logget deg inn, anbefaler vi å legge deg inn i klubben Gjesdal IL

Ta gjerne en treningstur eller to før 5. juli slik at du kan få prøve deg litt frem med appen, og kanskje oppdage andre morsomme segment i nærområdet.

Når du er klar til å starte på en treningstur eller gåtur, så starter du opp appen på din valgte enhet. Trykk på knappen i midten nede som heter “Record”, velg aktivetstype run (ikke Walk) og når du er klar til å begynne trykker du på “Start”. Så kan du starte treningen.

Du kommer underveis til å passere mange ulike segmenter i appen. Du trenger ikke tenke på dette, for det passer appen på helt av seg selv.

Skjema for manuell registrering av deltakelse:

Dersom du ikke har Strava appen, eller ønsker å registrere deltakelse manuelt av andre årsaker, kan du fylle ut dette skjema. Kun resultater meldt inn søndag 5. juli før 20:00 blir tellende.