Hellvik hus fornyer sponsoravtale

HURRA!!!

HELLVIK HUS har i dag signert ny samarbeidsavtale og blir med oss i ytterligere 3 år. Hellvik Hus er en av våre hovedsponsorer og vi takker ydmykt og gleder oss over at de fortsatt heier på oss i Gjesdal IL😊 Den støtten vi mottar resulterer i et variert tilbud av aktiviteter som igjen gir skapende krefter, gode opplevelser og minner, både i, og utenfor, idretten. Ved hjelp av støtten kan vi fortsette å skape gode miljøer der barn, unge og voksne kan finne tilhørighet. Sammen er vi best!

Fra Hellvik Hus: Vi har bygget boliger i over 70 år, og har lidenskap for bygging!

Vi er stolte av å få lov til å være med å skape boliger som legger rammen rundt hjemmet der folk skal bo og trives. Vi har lært mye opp gjennom årene. Ingen prosjekter er like, men alle skal ha den samme høye kvaliteten. Vi er ikke feilfrie, men lover å gjøre vårt ytterste for å ordne opp.

Vi ønsker å ivareta deg som kunde på en best mulig måte. Vi har først lykkes når du opplever at det å ha vært kunde hos oss har vært en tid fylt med små og store gleder. Vår visjon og merkeløfte er derfor «Bygg med glede!». Resultatet – boligen – skal også fylles med glede. Den oppgaven overlater vi til deg!

www.hellvikhus.no