Førjulsløpet

Under Forjulsløpet var det mange barn og voksne som løp. Tilsammen ble det samlet inn kr 18.750,- som blir gitt til Julegaveaksjonen i Gjesdal.

Vil du bidra til at barn i nabolaget får en bedre jul? Flere barnefamilier i Gjesdal opplever julen som vanskelig på grunn av dårlig råd.

Tirsdag 5.desember kl.18.30 inviterer vi til førjulsløp på Gjesdal IL. Her dropper vi startnummer og tidtaking og har heller fokus på samhold og det å utgjøre en positiv forskjell for andre. Nå kan du bidra til at barn i nabolaget ditt får en bedre jul.

Du kan velge mellom 3 distanser på førjulsløpet (1 km, 3 km, 5 km) og du velger selv om du vil gå, jogge, løpe eller spurte. Ta på nisselue, refleks og joggesko. Få med både søsken, venner, foreldre og besteforeldre. Start og mål er ved løpebanen til Gjesdal IL. Dersom du ikke kan gå eller løpe selv håper vi du stiller som heiegjeng!

Startkontigent:

50,- per person, maks 200,- per familie. Hele beløpet går uavkortet til Julegaveaksjonen i Gjesdal. Betaling her: https://spleis.no/352257

Julegaveaksjonen samler inn penger som skal gå til gavekort på mat. De har som mål å hjelpe minst 50 familier i kommunen.

Løypekart:

1 runde: 870 meter

3. runder: 2.870 meter

5. runder: 4.870 meter