Gratulerer med dagen!!

Som du kanskje har fått med deg, blir det ikke folketog på Ålgård i år. I anledning 200 års jubileumet til Norges Grunnlov, ønsker Gjesdal Kommune å samle alle oppe ved Gjesdal Idrettspark. Her vil det bli aktiviteter fra klubbene, artister på scenen osv…

Gjesdal Idrettslag stiller med aktiviteter. Opplegget er som følger:

Vi stiller opp bak ÅFK huset kl. 1530 i treningsklær og vil masjere inn på fotballbanen bak klubbens nye fane. Etter noen ord og allsang blir det utmarsj. Når vi har marsjert ut, skal vi starte opp med aktivitetene. Aktivetene til Gjesdal Idrettslag vil være hinderløype, rulleski og volleyball.
Parallelt med våre aktiviteter vil talene, sangen og korpsene spille fra scenen. Folk kan med andre ord velge om de vil sitte å høre på dette, eller være med på aktivitetene.

Oppfordringen blir derfor at vi alle må stille i GIL drakt og joggesko kl. 1530. Det skal bli tid til at dere kan kjøpe mat/is i matteltet om dere ønsker det!

Hurra for 17. mai