Pia og Kjell hedret på Årsmøtet

Under årsmøtet ble Pia Øfstaas tildelt premien gitt fra den Eldre garde. Premien skal gå til en ung utøver som har utmerket seg. Styrets begrunnelse var en lang lang liste over prestasjoner Pia har gjort på både Volleyball og Sandvolleyballbanen. Til tross for sin unge alder har hun allerede mye gode resultater å vise til på sin merittliste.

Kjell Fjeldheim fikk utmerkelse for godt administrativt arbeid. Etter mange år i idrettslaget som trener for både friidrett, ski og volleyball, har Kjell vært en sterk ressursperson som har sittet som leder i laget de siste årene. Han har vært spesielt viktig i jobben for å få idrettslaget til å føle seg som et stort idrettslag, og ikke tre små grupper. Han har også stått på nesten dag og natt for å ferdigstille klubbhuset.

Dette var første årsmøtet i historien i vårt nye klubbhus. Oppmøtet var nesten doblet fra sist år.