Registrering barneidretten

FULLBOOKET! Det er opprettet venteliste

Barneidretten i Gjesdal Idrettslag har vært et populært tilbud for barn i 4-6 års alderen siden 1980-tallet. De siste årene har den vært så populær at vi har vært nødt til å ta i bruk venteliste da vi ikke har hatt kapasitet til å ta imot alle barn som ønsker å trene sammen med oss.

For sesongen 2020/2021 må vi derfor be nye OG tidligere deltakere på barneidretten om å melde seg som interessert ved å bruke dette skjema.

  • Barn som var med i barneidretten 2019/2020 sesongen vil prioriteres dersom registrering foretas før 25. mai 2020. Registreringer etter denne dato vil behandles på lik linje som søknader for nye barn.
  • Søsken vil ikke prioriteres over andre barn, men vi vil forsøke å gi begge søsken plass (unngå å splitte at et barn for plass mens bror/søster ikke får plass)
  • Å fylle ut dette skjema er ikke det samme som å melde seg inn som medlem i Gjesdal IL. De som får plass på barneidretten vil automatisk bli meldt inn som medlem dersom de ikke er medlem fra tidligere.

Feil: Kontaktskjema ble ikke funnet.